За Нас

 Ние сме бързо развиваща се фирма. Занимаваме се с производство на храна за пчели.Производство на пчелни отводки и майки.Продажба и доставка на пчеларски инвентар и пособия.Нашето мото е „Бързо обслужване и качествени стоки на достъпни цени“. Представяме ви нашата фирма в няколко реда.

   От началото на 2016 сме директни вносители на (Radomed Сърбия). матуратори , сита за мед , центрофуги , маси за разпечатване , тестомесачки , машини за инвертиране на сироп , мелачки за пудра захар , газови пушалки

Цех за пчелна храна ПЧЕЛКО. Произвеждана с немска високо технологична линия.Храната е с кремообразна дребнокристална консистенция и много охотно се приема от нашите пчелни семейства.Състав : захароза, инвертиран сироп. Имаме и храна за лечение и профилактика на нозематоза ,,ПЧЕЛКО С НОЗЕВИТ”. Същата използваме в нашите пчелини много успешно и с отлични резултати.Произвеждаме и храна с витамини, храна с тимол,храна с прашец.

От 2016 сме директни вносители на стоки от PAM PLAST Сърбия.Прелки за вход,конуси за търтей,прелки срещу нападение,пчелогонки,номера за кошери и много други..Всички артикули са изработени от поликарбонат устойчив на атмосферни влияния.

    От 2014г сме директни вносители на стоки от Украйна. ножове,сита,вилици за разпечатване,машинки за разпробиване на рамки,декристализатори и др.

   Към момента се грижим за 1150 пчелни семейства. Произвеждаме до 5200 пчелни майки и до 2500 пчелни отводки.Близо 30 годишният ни опит в пчеларството ни убеди в необходимата и ефикастна употреба на твърда храна през целия активен пчеларски сезон.

    Фирмата се разполага в база на площ от 1,500 кв. м.,която включва дърводелски цех , в който се изработват всички видове кошери за нуждите на фирмата и пчеларите. Цех за пчелна храна пчелко.Пчеларски магазин.